Uusi chocomarsu liittyi eilen laumaamme!


Ruotsalainen kasvattajatuttu otti muutama viikko sitten yhteyttä ja kyseli olisinko kiinnostunut yhdestä poikasesta hänen viimeisemmästä poikueesta... vaikkakin teki vähän mieli niin ajattelin että ehkä jos nyt kerran pysyisin vahvana ja sanoisin ei, kun tässä juuri odotellaan omien kasvattien syntymistä. Nooh.. sitten kävi ilmi että tämän kyseisen poikueen emokin olisi uutta kotia vailla... värivirheellinen self chocolate naaras, jolta löytyy yhdestä takajalsta muutama pieni buff karva... Buff karva? Ihanko totta? Nyt oli pakko miettiä uudelleen... buffia omaava choconaaras jolla on ihan kiva turkki ja korvat.. olisi oikeastaan ihan täydellinen lisä chocolate otter projektia varten! Onneksi Ruotsin SM-näyttelyiden takia, sainkin pienelle Taya-marsulle kyydin hoidettua näppärästi. Kiitos Katinka's marsulan Katjalle joka kyyditti Tayan minulle Turkuun :) Taya onkin alkuperäisesti Tsekistä, joten hyvin kansainvälisellä pohjalla tämä kasvatusprojekti lähteekin käyntiin. Tervetuloa uuteen kotiisi, Taya z Westminsteru <3 Pikkuinen taloussuklaanvärinen neiti, joka pesujen ja loishäätöjen jälkeen pääsi uuteen laumaansa asumaan.


UUTISET