Mama-marsu Bönan!


Vauvoja vauvoja, kohta tulee vauvoja! Täällä odotellaan mama-mars Bönanin lapsosia. Laskettu aika olisi ensi viikolla, ja mamman mahasta tuntee jo potkuja sekä hampaiden naksutusta. Ainakin kaksi marsuvauvaa sain tunniskeltua, joen oletan että niitä on kolme tai neljä. En uskalla sen enempää tunniskella. Bönan-parka on aivan valtavan kokoinen, eikä tee paljon muuta kuin makoilee häkissä. Kuvan ilmeestäkin näkyy että kuvaaminen oli hänelle melkein kidutusta. Yhden masukuvan napsin, ja oli kuvien ottaminen sekunnissa ohi jonka jälkeen mamamarsu pääsi takaisin häkkiinsä rentoutumaan. Kuva ei tee oikeutta tuon mahan oikealle koolle..! Tästä yhdistelmästä syntynee pelkkää black tania, mutta Bönanin linjoista on myös putkahtanut suklaata joten ei olisi mahdottomuus että sieltä pullahtaisi suklaapallero... ei siis mahdotonta, mutta erittäin epätodennäköistä :D Mutta voihan sitä aina toivoa ^^ Tärkeintä kuitenkin että tiineys jatkuu loppuun asti ongelmitta, ja että syntyisi terveitä pieniä marsuleita. Pikkumarsuja odotetaan täällä niin!


UUTISET