Throwback Thursday -Krattan


Ajatus Blogin Throwback Thursday postauksilla on kertoa edesmenneistä marsuista, jakaa hauskoja juttuja, ja kuvia jotka löytyy kovalevyn uumenista. Ensimmäisenä vuorossa marsu nimeltään Echo The Crat, eli tutummin "Krattan". Krattan on ensimmäinen kasvattamani aby lilac-projektin ulkopuolella. Eli molemmat vanhemmat olivat kokonaan rotupuhtaat. Krattanin emä oli luonteeltaan maailman suurin sydäntensulattaja, brindle värinen Damtorps Adline, isänä kiltti mutta ujohko, iso ja muhkea goldenagouti-golden uros Charmtrollet's Handsome Hero. Molemmat Krattanin vanhemmat olivat ensimmäiset ulkomaantuontini, joten odotukset olivat vähän korkeammat ja toivoinkin saavani heistä lupaavia jälkeläisiä. Vaikka Krattan nätti olikin, ei hänestä mitään ruusukkeenhaalijaa tullut. Krattan on ollut yksi lempparimarsuistani kautta aikojen, hassunkurisen leikkisän luonteensa takia. Kukaan marsu ei ole luonani popcornailut yhtä paljon kuin Krattan ^^ Harmittaa että Krattanin jälkeläisiä minulla ei enää ole. Kuvissa näkyy päivän vanha 6.8.2011 syntynyt pikku Krattan vauva, nätiksi kasvanut nuori marsuneiti, nuori lattialla sinkoileva marsupentu, sekä Krattan yhdessä sulhasensa Charmtrollet's Baron von Blixtin kanssa.


UUTISET