Throwback Thursday -Ulkohäkki


Ajatus Blogin Throwback Thursday postauksilla on kertoa edesmenneistä marsuista, jakaa hauskoja juttuja, ja kuvia jotka löytyy kovalevyn uumenista. Nyt on vuorossa vanha ulkohäkki, joka oli muutaman kesän käytössä, vanhempieni omakotitalon pihassa Porvoossa. Tässä häkissä asui Balthazar uros (leikattu) haareminsa kanssa, kesäkuun alusta jopa alkusyksyyn, niin kauan kuin kelit salli. Koppiosa on rakennettu vanhasta vaatekaapista, joka on vuorattu pressulla. Pohjalle laitettiin kunnon kerros purua, kasa heinää, ja vielä kaiken päälle iso kasa ruti-rexiä tai olkea pitämässä marsut öisin lämpimänä. Hyvin marsuit tuntui viihtyvän, ja myös pärjävän. Kukaan ei vilustunut tai sairastanut, jopa vanhat mummelimarsut tarkeni ihan hyvin koko kesän ulko-marsuina. Häkki on ollut nyt kaksi kesää tauolla, kun marsut ovat viettäneet kesät saaressa tai ihan vaan kotona omissa häkeissään. Ehkä vielä loppukesästä joku voisi päästä ulkohäkkiin lomailemaan.


UUTISET