Throwback Thursday- Alfabeta


Ajatus Blogin Throwback Thursday postauksilla on kertoa edesmenneistä marsuista, jakaa hauskoja juttuja, ja kuvia jotka löytyy kovalevyn uumenista. Tällä kertaa kerron marsusta nimeltä Alfabeta. Alfabeta on yksi neljästä sisaruksesta jotka syntyivät kesäisenä aamuna 15.07.2009. Ehkä minulle odotetuin poikue ikinä, nimittäin se ensimmäinen. Jokainen marsuharrastaja haaveilee ja unelmoi joskus niistä pienistä karvapalloista, marsuvauvoista, kuten minäkin, ihan pikkutytöstä asti. Vasta kaksikymmentävuotiaana uskalsin lähteä kokeilemaan, ihan "pelkän" risteytyspoikueen kera kuitenkin, vaikka rotupuhdas jalostus oli kiikarissa. Pentueen emä oli coronet Goldhill's Bethina, white lilac roan väriltään, ja isä taas ihana nonself chocolate tan Wallstreet's Bruno. Näin jälkeläisistäkin syntyi aikamoisen kirjava joukko... Black tan uros (joka menehtyi pentuna) sekä kolme naarasta, yksi chocolate tan (Alodia) yksi white/black/buff roan (Albertina) ja chocolate white otter roan Alfabeta...! Alfabetan kanssa kierrettiin monia marsunäyttelyitä ja hän pärjäsi myös hyvin! Ruusukkeita löytyy iso liuta Alfabetan, ja oli monia PPM sijoituksia. Alfabeta muuttui pennusta pieneksi ladyksi, joka varttuessaan vuorostaan muuttui oikeaksi alfa matriarkaksi. Hän oli luonteltaan hurjan pomottava, eikä tullut enää toimeen siskojensa kanssa, jotka myöskin olivat jonkinsortin jääräpäitä ;) Alfabeta on saanut elämänsä aikana yhden poikueen, ja Alfabetan linjaa onkin edelleen käytössä aby-projektiin. Rakas marsu Alfabeta <3


UUTISET