Marsulan kuulumisia!


Uuden kerroshäkin myötä siivousväli on pitkittynyt, kun marsut asuvat väljemmin. Se on tietenkin omistajalle kivaa ;) Marsulaan on myöskin muuttanut uusi tulokas englannincrest chocolate uros Hill's Airam Brown, eli Brownie! Aivan valloittavan herttainen ja komea uros. Valitettavasti Brownie sai köniinsä aika pahasti kun yritin sopivaa häkkikaveria hänelle löytää. Nyt hänkin asuu poikamiesyksiössä, kalterin toisella puolella Choco tan uros Taubert seuranaan :) Pikkuinen Pantalaimon on kyllä niin super suloinen! Sillä on mammansa pyörehkö pää, ja kuviokin näyttää ihan kivalta. Väritys ei tietenkään ole parhain chocolate isän takia, mutta toivottavasti tästä tulee vielä näyttelymarsu aikanaan kuitenkin! Pantalaimon on ainokaisena kasvanut ihan huuurjjjan nopeasti, pesee itseään, syö pellettiä ja heinää ja pulputtaa vuorotellen mamman ja häkkitädin Eplen perässä. Ja Eplen poikasia odotellaan edelleen... minä hetkenä hyvänsä pitäisi tupsahtaa maailmaan! <3 Toivottavasti kaikki käy yhtä hyvin kuin viime poikueenkin kanssa.

Pantalaimon & Eple (takana näkyy Java)


UUTISET