Q sekä R poikueet!


Q poikue syntyi 5.10 6 pientä joista yksi oli heikompi. Valvomisesta ja tukiruokkimisesta huolimatta päädyin poikasen lopettamiseen. 5 potraa p.e. golden seä p.e. golden roan poikasta juoksevat siis häkissä Eple-mamman perässä :) Näistä kaks naarasta jatkavat kasvatusprojektia Marian luona, jonka kanssa tämä yhteystyöpoikue tehtiinkin. Luen tällähetkellä biologian laji-tenttiin, ja siitä inspiraatio nimiin; kasvien latinalaisia nimiä. Quadrella Singularis, p.e. golden roan naaras om. Maria Itähaarla Quararibea Aurantiocalyx, p.e. golden roan naaras om. Maria Itähaarla Quassia Indica, p.e. golden roan naaras söpöllä viirulla, tulee etsimään omaa lemmikkikotia Quercus Robus, p.e. golden uros, tulee etsimään omaa lemmikkikotia Quinqueremulus Linearis, p.e. golden roan uros, tulee etsimään omaa lemmikkikotia tai näyttelyistä kiinnostunutta kotia. Quinchamalium Hoppii, p.e. golden uros joka ei selvinnyt. Taya synnytti tänä yönä paljon odotetun chocolate otter poikueen. Häkistä löyty 5 pentua, yksi ainukainen mamman mahan alta ja 4 kuollutta, pureskeltua ja puoliksi syötyä poikasta :( No ainakin jäi yksi henkiin, ja mamma voi hyvin. Rio Caribe, chocolate otter uros, jää kotiin. Rio Caribe on suklaapapulajike, ja kyllä tuo pieni marsuvauva on vähän pienen papun näköinen ^_^ Yhteiskuvassa, vasemmalla mukana myös black tan naaras Pantalaimon <3 joka on jo kasvamassa isoksi tytöksi kovaa vauhtia!


UUTISET