Lemmikkimessut 2016


Osallistuin 5 marsun joukoin lemmareihin. Hauskaa oli kuten aina, vaikkakin messuympäristö kyllä on hieman raastava ja energiavievä. Loppu hyvin kaikki hyvin, ja olenkin enemmän kuin tyytyväinen tuloksiin! :) Lauantaina Uml Kenneth Hansen DK Brotherhood Cavies Tiberius - Oxazole - Oxatetracycline ROP 1, cert Pet Lea Rahtu-Korpepla När Det Blåser På Månen - Brotherhood Cavies Tiberius PPM 4 ja KUMA Sunnuntaina Uml Lea Rahtu-Korpela Brothehood Cavies Tiberius - Oxazole Rop 1, cert Oxytetracycline cert Petistä ei sunnuntaina tullut mitään. Olen todella iloinen ja ylpeä siitä että molemmat O-tyttöset (Olivia ja Tetra) saivat sertit! Opin myös itse taas enemmän taneista, kun kokeneemmat ohjastavat ja kertovat vinkkejä. Toivottavasti suklaaprojekti jatkuu samoilla tuloksilla. Kiitos kaikille muille näytteileasettajille hyvästä fiiliksestä, sekä tietenkin järjestäjille onnistuneesta näyttelyistä. Over and out.


UUTISET