Alkava vuosi 2017!


Vasemmalta oikealle: Taya, Nutella, JumJum & Brownie

Syksyllä meille muutti Tanskasta suklaaprojektiin vahvistuksia! Self chocolate naaras Nutella sekä self chocolate uros JumJum. Molemmat todella herttaisia ja kauniita. Kaikki neljä yksivärisesti chocolatet marsut poseeravat samassa kuvassa. Vasemmalta oikealle; Taya z Westminstru joka on Tsekeistä, Yummi Y7 Dell'Orto ja Möllenbergs Nutella Tanskasta, sekä crestillinen uros Hill's Airam Brown Ruotsista. Kansainvälistä porukkaa siis! Mutta mitäköhän omien marsu-unelmien eteen ei tekisi :) Marsujen omistaja on myös hullunkurisesti lähtenyt mukaan SMY:n hallituksen toimintaan ja toimii varapuhiksena sekä viestintävastaavana. Tämän lisäksi toimin myös yhtenä marsumagazinen päätoimittajista ja olem mukana ensi syksyn Nordiccia järjestämässä. Marsurikasta vuotta siis tiedossa! Osallistutaan muutaman marsun voimin Viialan näyttelyyn 14.1 jossa esittelen myös kaksi kasvattiani kasvattajakatselmointia varten... Tästä siis kasvattajanimiprosessi alkaa! Jännittää, mutta hyvällä tavalla. Katsotaan miten käy. Meidän marsula toivottaa täten kaikille hyvää alkanutta vuotta kaikille marsuihmisille sekä karvaperunoille! <3


UUTISET