Täällä odotellaan!


Tanskantuonti naaras Nutella oli sitten näköjään ylläritiineenä... joten nyt odotellaan poikasten syntymistä lähipäivinä... Se mikä tässä mietityttää on se että kukas se isäpappa on? Jos vauvat syntyvät noin 2 viikon sisään niin Nutella on tiinehtynyt kasvattajan luona tai matkan varrella (oli yli viikon "marsukuriirin" kotona).. jos monta päivää sen jälkeen niin isä löytyy ihan täältä omasta marsulasta... muttakun ei se ole ollut missään tekemisissä uroksen kanssa täällä! Noh... ehkä pennut sitten kertovat ulkonäöltään kuka se mahdollisesti olisi. Tayan maha alkaa myös olemaan päärynänmuotoinen joten oletan että ennen 'helmikuun puoltaväliä syntyy suklaapohjaisia agouti-tricoloreja! Tetra ja Olivia muuttivat viime näyttelyiden jälkeen myös urosten kanssa asumaan, joten huhtikuussa toivottavasti syntyy sitten ihan näyttelymarsujakin, chocolate tanina ja black tanina. Nyt saan vaan pyörittää peukaloita ja katsoa miten tässä käy.


UUTISET