S-poikue 14.2.2017


Meillä syntyi ystävänpäiväpoikue! Taya synnytti iltapäivällä 5 pientä pentua, joista yksi oli kuollut. 4 muuta ovat reippaita vaikka kyllä hurjan pikkuruisia, joten hieman mietityttää miten tulevat pärjäämään. Ei näytä mitään akuutteja merkkejä jotka viittaisi heikkouteen, mutta eivät juokse mamman perässäkään. Luulen että ovat vähän ennenaikaisia. Mamman perään ainakin huutavat jos hän käy nappaamassa ruokaa, joten se on hyvä merkki! ^_^ Mutta! Mihin mun valkoiset merkit katosi? Ja missä on suklaa? Mä olen siis ollut pomminvarma siitä että poikueen isä on chocolatepohjainen agouti, mutta nämä pennut ovat sen verran tummat että olen voinut olla väärässäkin. Odotetaan kuitenkin hetki viellä ja katsotaan minkä pigmenttisiä ne nyt ovatkaan. Ruutujakaan ei tullu, mutta niillä kaikilla on kyllä goldenia pieninä viiruina tai mini-läikkyinä siellä täällä. Varsinkin valkoisen puuttuminen (on dominoivaa) jotenkin naurattaa, että tässä nyt kävi vähän Aku-Ankan tuuri. 50% todennäköisyydellä pitäisi olla valkoisia merkkejä, ja neljällä pennulla ei ole mitään, ainoastaan kuoleella pennulla oli yksi valkoinen hanska etutassussa, vähän Michael Jacksonin tyyliin.


UUTISET