Vappupoikue!


1.5.2017 syntyi neljä potrasta pientä poikasta. Isänä on pe golden "Eple" ja isänä tricolor uros Pommac. Odotin kaksi tai kolmivärisiä poikasia, kuitenkin se mielessä että on mahdollista että syntyy myös yksivärisiä. No genetiikkabingo ei ihan osunut niihin väreihin mitä kasvattaja olisi toivonut ja maailmaan putkahti 4 selffiä (joista kyllä kahdella on muutama valkoinen karva). Todennäköisyys tällaiseen ei ollut mikään suurin, mutta hups näin kävi :) Vappupäivänä syntyneenä tietenkin naaras sai nimekseen Valborg, urokset ovat Vincent, Viggo sekä Vilfred :) Näistä kaikki neljä tulee etsimään omaa lemmikkikotia. Myös! Tetra on vihdoin tiineenä! Jess! On ollut 5 kk jo uroksen kanssa ja aloin tässä miettimään josko pitäisi laittaa toiselle urokselle. crestillisiä ja sileitä choco tan ja black tan vauvoja siis odotellaan :)


UUTISET