Hyvää vuotta 2018 kaikille!


Vuoden 2018 ensimmäisiä poikueita odotellaan jo innolla. Suklaisia marsuja on tällähetkellä marsulla täynnä, niin tan-kuviollisina kuin tricoloreina, ja toivottavasti niitä saadaan vielä lisää <3 Alkaneen vuoden tavoitteena on saada näyttelytasoinen suklaatrikki maailmaan, ja saada näytelyttää jo syntyneitä kauniita foxeja. Toivon niin omalle kuin kaikille muillekkin marsulaumoille, iloista, terveysvaivoista vapaata ja kaikenkaikkiaan popcornailua ja kuikutusta täynnä olevaa vuotta! <3 Kuvassa Thalia ja Xanthippa odottavat tämän päivän iltapalaa, joka koostuu oransseista ja liloista porkkanoista, punaisista ja vihreistä omenoista sekä raikkaasta ja makeasta vesimelonista. Namsk! -Caro ja marsulauma. P.s. luovutusikäisiä chocolate fox uroksia, black tan uros sekä yksi orangeagouti trikkipoika etsivät omia koteja! Ilmoituksia tulee piakkoin, mutta ota toki yhteyttä jos olet kiinnostunut!


UUTISET