Aakkosen kaikki kirjaimet käytetty kerran.


Vuoden 2017 viimeinen syntynyt poikue pisti marusnimitysaakkosjärjestyksen rullaamaan taas alusta, Ajattelin siksi kerrata kaikki täällä syntyneiden marsujen nimet, ensimmäisen kierroksen aikana :) Vuodesta 2009-2017. Alussa annoin kirjaimen myös poikueille josta ei jäänyt eläviä poikasia (eivätkä siis ehtineet saada nimiä), siksi muutama kirjain alussa puuttuu. Myöhemmin olen tehnyt kasvatuksessani niin että ainoastaan onnistuneet poikueet saavat oman kirjaimensa. Kaikenlisäksi tietokoneeni kovalevy sanoi poks, joten noin 8 vuoden kasvatustiedot, sukutalutut, terveystiedot, kasvattienomistajien nimet ovat poissa. ikuisesti. Minulla on enää kaikki se mikä minulla on päässä ja paperilla...eli kaikkea en valitettavasti enää muista, ja on mahdollista että joku puuttuu... Alfabeta Albertina Alodia Albus Balthazar Berénice Bahira Caesar Cicero Cassiopeia

Echo The Crat Freddie Mercury Fun It How To Disappear Completely Hail To The Thief Illyria Io Isis Juni Juli Kooka-Burra Ko-Ala Kanga-Roo Luke Skywalker Mio Min Mio Melker Melkersson Madicken Nu Har Magin Brunnit Ut Nihilisten Naglarna Mot Glas Nålens Öga När Det Blåser På Månen Oxazole Oxytetracycline Octanitrocubane Pantalaimon Quinqueremulus Linearis Quadrella Singularis

Quercus Robur

Quararibea Aurantiocalyx Rio Caribe Smashing Pumpkins Somebody To Love

Sound Of Silence

Stockholm Syndrome Thalia Tulipa Trollius Tommasina Unchained Melody Unbreak My Heart Under The Milky Way Valborg Vilfred Vincent Viggo Wilda Wilson Xanthippa Xiomara Xylon Xanthene Yellow Submarine Yawning Bear Your Little Secret Yes Sir I Can Boogie Zig Zag Zoom Zip Zap Zoop Zif Zaf Zoff Zin Zan Zilla Åskmoln Åskmuller Åskknall Åskvigg Ängla Älskling Ögonaböj Ögonsten Önskedröm Örngott Ja sitten aloitetaan taas alusta :)


UUTISET