Päivityksiä...


Kotisivuja on tultu vähän päivitettyä taas, ja pikkuhiljaa yritän saada kirjoitettua ja laitettua kuvia myös tuonne "kasvatus" osion alle. Tässä kaiken muun ohella niin kotisivujen päivittäminen ei ole ihan sitä lempipuuhaa, kun kirjoittaminen ei ole ihan se mun ykkösjuttu. Kaikenlisäksi kun alkaa marsujuttuja miettimään, niin lähden helposti haaveilemaan ja haahuilemaan sinne marsulaan... ja sinne sitten helposti jääkin, ja niin sivut jälleen kerran jää rakentamatta ja päivitettyä :D Tässä viimeisen puolentoista viikon aikana on myös syntynyt kaksi poikuetta! Pantalaimon synnytti 4 pientä tan-lapsosta, kaksi mustaa ja kaksi suklaata. Suklaa naaras jää tietenkin kotiin, muut tulevat etsimään omaa lemmikkikotia. Nasu taas synnytti kolme, yksi black naaras ja kaksi orangeagouti/golden urosta. Olisipa yksi noista goldeneista ollut naaras, niin olisin jättänyt jatkamaan trikkiprojektia. Uroskiintiö on tällähetkellä enemmän kuin täynnä. Nyt pitää sitten miettiä että kokeilisinko samaa yhdistelmää uudelleen, vai jätänkö tekemättä. Naaraita nyt tarvittaisiin ihan aidon oikeasti trikkiprojektia varten, jospa vaan niitä myös syntyisi!


UUTISET