Oulu Juhlanäyttely 22.4.2018


Näyttelyistä kotiuduttu, kiitos kaikille näyttelyjärjestäjille ja onnea voittajille! Omien marsujen näyttelytulokset: Andrea Kroftova, Tsekki Juniorit Ögonaböj, nonself chocolate fox uros, Rop1 Cert Önskedröm, nonself chocolate fox naaras, Cert Ängla, nonself chocolate tan naaras, Avoimet Yellow Submarine, black fox uros, Cert Yummi Y7 Dell'Orto, self chocolate uros, Cert Peter Supuka, Slovakia Ögonaböj, nonself chocolate fox uros, KuMa Önskedröm, nonself chocolate fox naaras, Rop2 Cert Ängla, nonself chocolate tan naaras, Cert sekä Tuomarin suosikki! Yellow Submarine, black fox uros, KuMa Yummi Y7 Dell'Orto, self chocolate uros, Cert Annukka Juntunen Yellow Submarine 96p KuMa Omistaja on tietenkin enemmän kuin tyytyväinen myös omien marsujen menestyksestä! Yummi sekä Yellow Submarine voi tämän myötä myös anoa Suomen Muotovalio titteliä :)


UUTISET