Marsutouhut


Kevään suunnitellut poikueet ovat valitettavasti kaikki epäonnistuneet. Olemme menettäneet niin poikasia kuin tiineitä emojakin kesän aikana, ja marsuharrastuksessani on vaalinut synkkyyttä. Viime kuukauden aikana olen myös saanut niin yötä-päivää ruokkia pikkupoikasia kuin rampata eläinlääkärissä monen marsun kanssa. Oireita on ollut vaihtelevasti ripulia, hengitystieinfektioita, tiineysmyrkytystä ja pododermatiittia. Tällähetkellä 4 marsua on vielä antibioottikuurilla, ja toivotaan että loput pysyisivät terveinä ja marsulan oma suojeluenkeli palaisi työhönsä. Marsujen terveys on minulle kaiken ydin, joten tällähetkellä keskitytään marsujen hoitoon, kasvatus ja näyttelyt saavat hetken olla tauolla. Toivottavasti kuitenkin syntyisi vielä tämän vuoden puolella söpöjä, terveitä pieniä poikasia, ja että huono onni olisi meidän puolesta ohi<3 Syksynalkuja kaikille marsujen ystäville! Terkuin Caro. p.s. Instagramista löytyy kuvia pienestä Lappiksesta, joka on keskospoikanen josta nyt on kasvanut reipas pieni marsunalku, ison huolen, ruokinnan ja hoidon ansioista. Käykää kurkkimassa <3


UUTISET