Grand Gala 2018


Näyttelyinto oli ennen näyttelyä ehkä vähän maassa, näin omissa marsuissa hurjasti vikoja, ja teki mieli jäädä kotiin. Poikaystävän kannustuksella ja avulla kuitenkin jaksettiin yhdessä trimmata marsuja, mutta valitettavasti yksi joutui jäämään kotiin tappeluhaavojen takia. Yllättävän hyvin meni, ja tyytyväisenä, mutta väsyneenä palasinkin kotiin. Odottelen innoa seuraavaa näyttelyä. Tulokset. UML Carolien Maaswinkel-Swaap, NL Pixi Choko P10 Dell'Orto Cert Hillbilly Choko H11 Dell'Orto Cert Lord Choko L11 Dell'Orto KuMa

Elephant In The Room Cert

Excuse My French Cert

Jan Schop, NL

Pixi Choko P10 Dell'Orto KuMa Hillbilly Choko H11 Dell'Orto KuMa Lord Choko L11 Dell'Orto Cert

Elephant In The Room Cert

Excuse My French Cert

Excuse My French & Zig Zag Zoom osallistuivat myös pet-luokkiin Päivi Tiitiselle sekä Jessica Nurmirannalle, kumpikaan ei PPM-sijoille asti yltäneet, mutta KuMat saivat :)


UUTISET