Vauvoja!


Kevättä ilmassa! Loppusyksystä/alkutalvesta tuli yhdistettyä... monta paria. Ihan vaan siksi koska moni naaras oli juuri silloin sopivassa kunnossa sekä iässä. Nyt niitä vauvoja sitten pukkaa. Muta vauvathan on ihania! Normaalisti olen ihan hyvä tunnistamaan ja erottamaan vauvoja, kun syntyy vähän erillaista ja eri tahtiin. Nyt on monta hyvin samanikäistä poikuetta samaan aikaan, ja samoissa häkeissä... ja KAIKKI on chocolate taneja! Missä mun foxit? ...joten olen saanut ottaa kynsilakat ja sakset avuksi. Joillakin on vähän lakkaa kynsissä, ja toisilta on napattu tuppo niskasta. Marsuvauvojen kirjanpitoa! Kuvassa rivissä nätisti poseraa Kaffen jaTaubertin vauvat, O-vauvat avaruusteemalla. Osiris-Rex, Oumuamua, Oberon sekä Opportunity. N vauvat ovat Never Mind Me ja Neverending Dream. P-vauvat Paper Heart ja Peachy Keen. Tänään aamulla häkistä löytyi 4 minimini Q-vauvaa joilla ei vielä nimiä. Niin uros kuin naarasvauvoja tulee siis pian etsimään kotia, kunhan olen katsonut ja miettinyt ketkä jää itselle. Aurinkoista kevään alkua! ^_^


UUTISET