Kuulumisia


Kevät on ollut tämän marsunomistajan henkilökohtaisessa elämässä hyvin tapahtumarikas, vähän liiankin. On ollut perhetragediaa, sairastelua, vaativia opintoja, joten oma jaksaminen on ollut aika lopussa. Nyt vedän opintojen kanssa tämän vuoden loppuspurttia, joten viestittelen vähän hitaasti :) Marsurintamallakin on sattunut ja tapahtunut. Kahden viimeisen poikuen kanssa on ollut ongelmia. T-poikue joka syntyi minun sairastellessa, jäivät vähän huonoon happeeseen, kun emo näköjään ei tuottanut isolle poikueelle tarpeeksi maitoa. Vauvat purivat emon nisät sellaiseen kuntoon, että emo piti ottaa pois jo pentujen ollessa vasta 3 viikkosia. Ovat kasvaneet hitaasti. U-poikueessa oli heikkoja poikasia, jotka piti lopettaa. Yksi vielä sinnittelee, on reipas ja iloinen, vaikka on puolet siskojensa koosta. Toivottavasti hänestä kasvaa terve, aikuinen marsu, vaikka pieneksi jäisikin :) Kuvassa Snuffe, joka nauttii ulkotuoreista. Tähän aikaan vuodesta marsut nauttii <3 p.s. Myyntisivulla muutama tyttöpentu etsimässä omaa kotia. Vastailen kunhan kerkiän, mutta menee todennäköisesti ensi viikkoon :)


UUTISET