Hyvää Pääsiäistä & Stöpselnäsans


Olen tyytyväisesti kasvattanut ilman kasvattajanimeä jo yli 10 vuoden ajan mutta nyt alkuvuodesta sainkin päähänpistoksen kirjoittaa kasvattajanimihakemuksen... kun kasvattajakatselmoinnitkin tein jo pari vuotta sitten. Muutama päivä takaperin sain viestin että hakemukseni on hyväksytty! Tästä eteenpäin saan siis käyttää kasvattajanimeä Stöpselnäsans! Muuten asiat pysyvät ennallaan, sillä olen kaikki nämä vuodet noudattanut Suomen Marsuyhdistyksen sääntöjä ja kasvatukseen liittyviä ohjeita mitä nimelliseltä kasvattajalta vaaditaankin. Kaikki tästä eteenpäin syntyvät marsut saavat siis nimensä etuliiteeksi kasvattajanimen Stöpselnäsans (Töpselinenän), ja nimen saa myös halutessaan ottaa takautuvasti käyttöön. Varsinkin jos marsujen kanssa käy näyttelyissä, niin olisi kiva jos omistaja ilmoittaa myös kasvattajanimen :) Muuten täällä marsuilu jatkuu ihan saman malliin, pieniä töpselineniä on mahdollisesti syntymässä kuukauden sisällä, jos kaikki menee hyvin. Kuvassa söpistelee Dolores <3 Hyvää pääsiäistä!

UUTISET