Marsukyselytulva

Hei kaikille marsuharrastajille ja marsuista haaveileville, jotka käyvät sivuillani! Olen kevään aikana saanut niin hurjasti yhteydenottoja etten pysy enää perässä. Koronan takia monella on ollut enemmän aikaa ja kaipuuta hankkia eläimiä, tai jo kauan suunniteltua ja odoteltua hankintaa on lähdetty viemään eteenpäin kun kerran aikaa ja mahdollisuutta yhtäkkiä onkin ollut. Kasvattajalle on tietenkin aina ihanaa että koteja löytyy yllinkyllin, niin että voi löytää marsuille sen parhaimman kodin, sekä juuri sille kodille sopivat marsut. Kuitenkin, oma aikani ja jaksamiseni ei ole enää riittänyt tähän määrään kyselyitä, joka on ollut ihan HURJA. Olen tässä vuosien varrella tottunut siihen että yleensä kesän loppupuolella, ja juuri ennen joulua tulee isompi määrä kyselyitä, mutta tämän kevään aikana ollaan liikuttu ihan uusissa sfääreissä. Laskin muutama viikko sitten että olen helmikuusta toukokuun asti saanut yli 100 sähköpostia, josta suurin osa tuli maalis-huhtikuussa. Tässä vaiheessa numero on siis jo rutkasti isompi. Joka päivä tulee ainakin yksi uusi kysely vielläkin, vaikka marsuja ei ole myynnissä sivullani. Minua on kertakaikkiaan pommitettu niin monen väylän kautta (sähköpostitse, instagramviestitse, feisbuukin kautta, whatsapviestein, normiviesten ja minulle on jopa tuntemattomat marsukyselijät soitelleet) että en vain ehdi tai pysty tai jaksa enää vastaamaan kaikille. Nykyään vastaan vain siis heille jotka 1. Kirjoittavat omalla nimellään 2. Esittelevät itsensä ja tarjoamansa kodin, kertovat häkinkokoja jne 3. Kertovat minkä perässä ovat Näin molemmat osapuolet säästyvät isolta edestakaisin viestittelyltä, ja ainakin täällä päässä vastaaminsesta tulee nopeampaa :) Suurin osa saaduista viesteistä ovat nimittäin olleet pelkkiä marsukyselyitä, ilman sen enempää tietoa kuka minulle kirjoittaa ja millainen koti siellä marsuja odottaa. Moni on myös malttamattomana laittanut monta sähköpostia, tai pommittanut monen median kautta. Tämä vain hidastuttaa vastauksen saamista. Luen kyllä viestejänne heti kun vai ehdin :) Marsujen kasvattaminen on minulle harrastus muiden harrastusten ja elämän ohessa, joten en joka päivä hoida marsupostitteluita vaan ainoastaan silloin kun on hyvin aikaa ja "halu" näin tehdä. Pahoittelen siis kaikille jotka eivät ole saaneet vastauksia viesteihinsä, olette varmasti myös ihan varteenotettavia marsukoteja, minun vapaa-aikani vain ei riitä tähän määrään kyselyitä! Möyhemmin kesällä syntyy taas poikasia. Kannattaa siis reippaasti ottaa yhteyttä, ja kirjoittaa vapaasti itsestään ja millainen koti on tarjolla jos on kiinnostunut! :) Kesäterkkuja! -Caro

UUTISET