top of page

OMAN TÖPSELINENÄN HANKKIMINEN

Pidä mielessä että en kasvata marsuja kaupallisesti. Marsut ovat minun harrastukseni ja elämäniloni. Ne kasvavat minun kodissani, ja ovat minun lemmikkieläimiäni. Silloin tällöin kasvattaessa jää poikasia oman jalostusprojektin tarpeen yli, ja nämä marsut tulevat etsimään uutta kotia. Jalostuksesta pois jääviä aikuisia, etsii myös tällä sivuilla omaa kotia. Myytävät marsut ovat siis kasvatusharrastuksen sivutuote, eikä harrastuksen tarkoitus. Tästä syystä marsuja on vaihtelevasti tarjolla, eikä mikään marsu ole n.s. pakkomyynnissä.
 

Kun marsut lähtevät meiltä...
Pennut muuttavat aikaisintaan 5 viikon ikäisenä, sekä 300 gramman painoisina. Marsun mukaan tulee sukutaulu, sekä pieni pentu-paketti jossa heinää, tuttua kuivamuonaa, sekä vaihtelevasti pieni herkku tai virike. Luonnollisesti kauppaan kuuluu elinikäinen kasvattajan tuki ja pyrin auttamaan kaikissa marsuihin liittyvissä asioissa parhaani mukaan! En vaadi muuton jälkeen yhteydenpitoa, mutta kuulumiset varsinkin muuton jälkeen on arvostettua! Toivoisin vähintään saavani ilmoituksen jos marsu sairastuu vakavasti, tai menehtyy. Nämä tiedot ovat jalostuksellisesti arvokkaita. Oletuksenani on aina että marsut lähtevät uuteen kotiin loppuelämäkseen, mutta aina elämä ei mene suunnitelmien mukaisesti. Pitovaikeuksien ilmetessä toivon yhteydenottoa, niin että tiedän missä kasvattini asuvat ja että heillä on hyvä olla. Tarpeen vaatiessa voin myös auttaa uuden kodin etsimisessä, ja hätätilanteessa ottaa myös lyhyellä varoajalla marsut takaisin omistukseeni.

 

​Luethan läpi myyntiehdot ennenkuin otat yhteyttä.
 

Kotia etsivät marsut löytyvät täältä.

OHJEET MARSUSTA KIINNOSTUNEELLE

1. Yhteydenotto

2. Varaaminen

Jos jokin marsu osuu silmääsi, tai haluat osoittaa kiinnostusta tulevista poikueista, otan todella mielelläni vastaan sähköpostin jossa esittelet itsesi ja marsusuunnitelmasi sekä -kokemuksesi sekä millaiseen asumukseen marsuja olet ottamassa. Näin pystyn parhaimmiten neuvomaan sinua marsuhankinnassa, ja saan tietenkin myös kuvan sinusta ja tarjoamastasi kodista. Yhteydenottolomake löytyy tämän sivun lopusta.

Kun asiat niin myyjän kuin ostajan puolelta tuntuu oikealta voimme sopia marsun varaamisesta. Marsun varaus on sitova kun ostaja on maksanut marsun täyden hinnan. Hinnasta 20 € per marsu on panttiosuus, jota ei palauteta jos ostaja purkaa kaupan tai ei tule noutamaan marsuaan sovitusti.

3. Hakeminen

Marsut asuvat Turussa, josta marsut myös ensisijaisesti noudetaan. Omien menojeni mukana marsut voivat silloin tällöin kulkea muuallekkin jolloin haun voi sopia jostain matkan varrelta. Näyttelyharrastuksen ansioista marsut voivat kulkeutua näyttelyihin ja tietenkin muiden harrastajien kyydissä jopa kauemmaksikin, jos itse on joustava ja halukas tulla vastaan. En kuitenkaan järjestä kotiinkuljetuksia.

YHTEYDENOTTO

Jos olet kiinnostunut marsusta/marsuista, ota yhteyttä suoraan sähköpostiini tai alla olevan lomakkeen kautta. Toivon että yhteydenotot tekisi aina täysi-ikäinen ihminen.

Kysymyksiin vastaamalla saan käsityksen siitä millainen koti teillä on tarjota, ja millaisista asioista keskustelumme on hyvä aloittaa. Kerro siis avoimesti itsestäsi, marsukokemuksestasi sekä millaista marsuelämää sinun marsusi tulee elämään. Olen luonnollisesti myös kiinnostunut siitä millainen asumus teillä on marsuille. Jos jokin marsunpidossa tai marsuissa ihmetyttää, niin kysymyksiä saa toki myös esittää, vastaan mielelläni.  Kiitos kiinnostuksestasi!

 

Otathan huomioon että en ole kokoajan tavoiteltavissa, ja on ihan normaalia että vastaamiseen menee muutama päivä. Minäkin joskus sairastun, tai olen matkoilla, tai on opintojen/töiden kanssa kiireitä jolloin vastausaika luonnollisesti voi venyä vähän pidemmäksikin. Vastaan kuitenkin kaikille asiallisen viestin laittainelle :) 

Du kan också kontakta mig på svenska!
You can also contact me in english!

 

Yhteydenottolomake
Onko sinulla ollut marsuja aikaisemmin?
Olen lukenut läpi myyntiehdot ja hyväksyn ne

Kiitos viestistä! Vastailen pian :)

bottom of page